Hoe maakt u uw bedrijf future-proof?

Terug naar alle blogs
Scroll
  Hoe maakt u uw bedrijf future-proof?
Tags
#changemanagement #digitaltransformation #future proof
Competence Development

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is the most adaptable to change.” Hoewel Darwin ver buiten de kantoormuren werkte, dragen zijn woorden anderhalve eeuw later in de bedrijfswereld meer waarheid dan ooit.

Een tijd van exponentiële verandering

Van de digitale revolutie en opkomst van artificiële intelligentie, tot veranderende behoeftes van werknemers, het groeiende belang van M.V.O.,… We werken in een tijd van exponentiële verandering. Daardoor zijn competenties die bedrijven en werknemers vandaag succesvol maken, morgen verouderd of zelfs overbodig.

Het belang van levenslang leren

Levenslang leren is niet langer een nice-to-have, maar een must om future-proof te zijn. Denk o.a. aan huidige competenties updaten, nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen, digitale tools in een bedrijf efficiënt gebruiken en doelgericht samenwerken met collega’s.

Competentieontwikkeling maakt u future-proof

Competentiemanagement- en ontwikkeling gericht op uw strategische bedrijfsdoelen zijn de sleutels tot succes:

 

  • Door de competenties van uw werknemers te ontwikkelen, kunnen ze huidige projecten beter uitvoeren en grotere projecten opnemen in de toekomst.
  • Concrete leertrajecten geven werknemers lange-termijn perspectief en versterken hun waardgevoel. Dit verhoogt uw retentie.
  • Trainingsprogramma’s voor nieuwe werknemers zorgen voor een vlotte on-boarding.
  • Een kwaliteitsvol opleidingsaanbod bevordert uw employer branding naar huidige en potentiële werknemers.

Milernas biedt een plug-in oplossing

Milernas biedt een alomvattende oplossing voor competentiemanagement en -ontwikkeling, direct inpasbaar in het DNA van uw bedrijf.

 

  • Competence Team: Ons Competence Team beheert en ontwikkelt de competenties die uw bedrijf nodig heeft om future-proof te zijn. Verder adviseren en begeleiden we uw werknemers tijdens hun leertraject.
  • Competence Programmes: Wij bouwen leertrajecten waarin uw werknemers alle nodige technische kennis en vaardigheden, alsook soft skills verwerven. Via theoretische lessen, workshops, e-learnings en real-life cases.

Bent u klaar om uw bedrijf future-proof te maken?

Maak een vrijblijvende afspraak: +32 0477 261 889.

About the author

Caroline De Hulsters
Caroline De Hulsters

Caroline werkt 5+ jaar in online marketing & communicatie. Digitaal is haar tweede moedertaal. Als Young Professional ondervindt zij elke dag opnieuw het belang van voortdurende bijscholing om relevant te blijven. Bij Milernas inspireert en informeert zij dan ook met veel enthousiasme bedrijven en werknemers rond levenslang leren.