Versnel
transformatie met competentieontwikkeling. 

Digitale transformatie van je bedrijf start bij je werknemers. Met de juiste kennis, vaardigheden en mentaliteit brengen zij je digitale strategie in een stroomversnelling.

AdobeStock_291472754

Waarom is

competentieontwikkeling

cruciaal voor je

bedrijfssucces?

We leven en werken in een wereld van razendsnelle verandering. Stilstaan is kopje onder gaan. Innovatie en digitale transformatie zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Vandaag en morgen. Maar alles begint bij je werknemers. Want zonder de juiste kennis, vaardigheden en veranderingsmentaliteit, blijven jouw strategische plannen... juist, gewoon plannen.

Competenties voor
digitale verandering
in 3 stappen

Wij stomen je werknemers helemaal klaar voor
digitale verandering. Van het identificeren van benodigde
competenties, tot het bouwen
van holistische leertrajecten en competenties inzetten op
de werkvloer.

Benodigde competenties identificeren.

In een halfdaagse workshop, brengen we de benodigde competenties voor je digitale strategie in kaart. De resultaten van deze oefening gieten we in een handig 'competence to be' rapport. Vervolgens stellen we een holistisch leertraject samen waarin je werknemers alle nodige kennis, vaardigheden en mindset ontwikkelen.

Als je dit wenst, analyseren we vooraf ook via een online werknemersenquête de bestaande competenties in je bedrijf. Zo kunnen we nóg gerichter te werk gaan.

01.

milernas competenties

02.

austin-distel-Imc-IoZDMXc-unsplash

Competenties ontwikkelen in leertrajecten.

Onze leertrajecten omvatten klassikale trainingen (bij ons, bij jou of op locatie), groepsopdrachten en casussen, alsook webinars en thuisstudie. De online en offline leermomenten worden verzorgd door professionele opleiders en leerpartners. Naast hard skills, komen ook soft skills, sectorinzichten en veranderingsmentaliteit aan bod.

Competenties toepassen met adoption & change.

Dankzij onze adoption & change aanpak passen je werknemers nieuwe competenties meteen toe in de praktijk. Vanuit het ADKAR-model, creëren we bewustwording en enthousiasme rond verandering, inzicht in het proces, reiken we de juiste competenties aan en bekrachtigen we de verandering na implementatie. Zo ben jij zeker van een optimale ROI.

03.

Milernas competenties toepassen

Flexibel en gespreid betalen met volumevoordeel.

Gespreide betaling

Onder onze abonnementsformule betaal je een vaste maandelijkse kost. Jij bepaalt wanneer, hoeveel en voor wie je trainingen inplant. Zo kan je de winst uit nieuwe competenties van je werknemers gelijk laten lopen met de trainingskost.

Volumevoordeel

Wij selecteren niet alleen de beste trainingen, maar bieden deze ook aan aan de voordeligste prijs. We kopen trainingen in op grote schaal voor meerdere bedrijven tegelijkertijd met volumevoordeel. En daar laten we je uiteraard graag van meegenieten.

Creëer een leertraject op maat van jouw bedrijf.

Leermomenten uit verschillende trajecten combineren tot een uniek programma voor je bedrijf? Of zijn er bepaalde cursussen die je niet terugvindt in ons aanbod? Wij doen met plezier een voorstel op maat!

De positieve impact van
competentieontwikkeling op werknemers

Een kwaliteitsvol opleidingsaanbod versterkt je imago als werkgever,
zowel naar huidig als naar toekomstig talent.

hand
Verhoogde
retentie.

Met een concreet ontwikkelingsplan bied je werknemers toekomstperspectief binnen je bedrijf. Dit heeft een directe positieve invloed op je retentieratio.

letter-dollor
Onderdeel van het
salarispakket.

Een trainingsaanbod vormt een interessant voordeel in het salarispakket. Voor huidige en potentiële werknemers

diamond
Sterke employer
branding.

Investeren in ontwikkeling van werknemers versterkt je employer branding. Dit geeft je ook een flinke streep voor bij het aantrekken van nieuw talent

Wat zeggen
klanten over ons?

Ontdek de ervaringen van klanten.
Wat vonden zij van de leertrajecten voor digitale transformatie?

Getting started with Power BI
Een goeie balans tussen theorie en interactieve oefeningen met veel ruimte om onze eigen ervaringen uit te wisselen en te bespreken
Getting started with Power BI
C.J. -
Interpersonal skills: know yourself, know the other
De hele opbouw, de boeiende interactie en het onderwerp zelf maakten dit tot een hele interessante sessie
Interpersonal skills: know yourself, know the other
K.V. -
Dynamics Journey to Customer Success
Een goeie balans tussen theorie en interactieve oefeningen met veel ruimte om onze eigen ervaringen uit te wisselen en te bespreken
Dynamics Journey to Customer Success
R.D. -
Getting started with Power BI dashboards
Ik vond de hele praktische oefeningen heel waardevol; en in het bijzonder het zeer goed georganiseerde hands-on lab
Getting started with Power BI dashboards
D.P. -
Change Management Fundamentals
Change Management is deel van onze job maar tot nog toe deed ik het instinctief. Nu ken ik de theorie erachter en dat is bijzonder nuttig en bruikbaar
Change Management Fundamentals
N.VA -

Contacteer onze experts.

Je digitale verandering boosten met de juiste competenties?
Wij kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan!

Neem contact op met onze competentie-experts voor een verkennend gesprek. We verwelkomen je graag in ons kantoor te Kontich of in een virtuele meeting.