Ontdek hoe je MS Teams ten volle benut voor een optimale ROI.

Microsoft Teams is vele meer dan een alternatief voor Zoom of Skype. Het is dé app om efficiënt digitaal te werken, op kantoor, thuis, individueel en in team. Verzamel en deel bestanden, werk real-time met collega’s aan projecten, chat, bel en hef het glas tijdens een virtuele apero. Dit alles op één centrale plek, toegankelijk via je desktop, laptop en mobiel toestel.

 

Om Teams ten volle te benutten, hebben je werknemers de juiste kennis en vaardigheden nodig. In het Modern Collaboration & Organisation trainingsprogramma stoomt Milernas hen klaar om met Teams aan de slag te gaan!

 

Benieuwd hoe je MS Teams inzet voor jouw digitale ambities en welke competenties je werknemers daarvoor nodig hebben? Dat ontdek je in onze gratis halfdaagse workshop!

digital working

Over het leertraject

In het Modern Collaboration & Organisation trainingsprogramma leren je werknemers optimaal digitaal (samen)werken met de MS Teams app. Van zelforganisatie, plannen, vergaderen en samenwerken, veilig informatie online beheren tot de naadloze integratie van Teams met andere Office 365-apps.

Leermomenten:

  • Introductie tot MS Teams: functies en integratie met andere apps
  • Zelforganisatie en tijdsbeheer
  • Digitaal teamwork
  • Spelregels en etiquette voor digitaal vergaderen
  • Bescherm jezelf, je organisatie en gevoelige info online
  • Terugkerende bedrijfsprocessen eenvoudig en flexibel automatiseren

Ontdek hoe je MS Teams inzet voor jouw bedrijfssucces.

Wij contacteren je na het inschrijven om een gepast tijdstip in te plannen.

Gratis workshop

Online werken

Over Milernas

Milernas stoomt je werknemers klaar voor digitale transformatie. We brengen alle benodigde competenties in kaart en bouwen 360° leertrajecten. Dankzij onze adoptie & change aanpak, passen werknemers hun nieuwe competenties van dag één ook toe in de praktijk. Zo ben jij zeker van een optimale ROI.

Op basis van grondige marktanalyse, stelden enkele ijzersterke leertrajecten samen. Wil je opleidingen combineren, variëren of een volledig nieuw traject opzetten voor jouw bedrijf? Dat kan ook!

01.

dylan-gillis-KdeqA3aTnBY-unsplash-scaled