Aan de slag met
Microsoft Dynamics 365?

Klaar om van start te gaan met Microsoft Dynamics 365? Dan sta je voor enkele belangrijke vragen en uitdagingen: Wat wil je juist aanpakken? Wat zijn de mogelijkheden? En hoe gaat het precies in zijn werk?

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Dynamics 365 in het Microsoft Dynamics Experience Center in Kontich. Ontdek de brede waaier aan applicaties en toepassingsmogelijkheden in onze gratis sessies. Verwerf nu de nodige inzichten en informatie om aan de slag te gaan!

Schrijf je nu in voor onze gratis sessies:

Vertrouw op professioneel
advies en ervaring
van
Microsoft experts.

Bepaal slimme toepassingen
op maat
van je organisatie.

Verzeker user adoption en user acceptance door training en begeleiding.

Innoveren met
Microsoft Dynamics 365

Van de ‘A’ van ‘Adoptie’ tot de ‘Z’ van ‘Zakelijke voordelen’. Alles over competenties, toepassingen, mogelijkheden én succesverhalen.

Ontdek in deze gids wat Microsoft Dynamics 365 kan, wat de voordelen zijn en hoe je succesvol aan de slag kan.

Wat is het
Microsoft Dynamics
Experience Center?

Microsoft bouwde in samenwerking met competentiespecialist Milernas het Dynamics Experience Center te Kontich. Dit toegankelijk kennis- en competentiecentrum brengt experts, gebruikers, beheerders en bestuurders samen rond Microsoft Dynamics 365.

In het Experience Center kan je terecht voor inspiratie, professioneel advies en kennismaking met de brede waaier aan Dynamics 365 toepassingen.