Van strategie naar succes,

met kennis en competenties.

Hoe zet je een bedrijfsstrategie om in een succesvol project? Milernas helpt je om in kaart te brengen wie wat moet kunnen en kennen.

Met de juiste strategie, heldere prioriteiten en een duidelijke roadmap verzeker je het succes van innovaties, werk je efficiƫnter en schep je een cultuur van leren en blijven leren.

As is

Waar staat je organisatie nu? Wat is er aanwezig op het gebied van technologie, processen en mensen? Samen brengen we in kaart waar de uitdagingen liggen en over welke kennis en competenties je al beschikt.

To be

Samen bekijken we waar je organisatie naartoe wil. Welke technologie komt eraan? Wat wil je ermee doen, en vooral: wat moet elke medewerker kennen en kunnen om dat te realiseren?

How to

Aan de hand van je plannen en ambities wordt er een heldere competence roadmap opgesteld om jouw strategie te vertalen in leertrajecten en competentiemanagement.

Alles in huis
om het te maken.

Hoe kan Milernas helpen? Als competentie-expert hebben we een sterk netwerk uitgebouwd van professionals, opleidingscentra en ervaringsdeskundigen.

Zo kunnen we je helpen om strategie, plannen en dromen om te zetten in concrete acties. We zorgen dat iedereen mee kan en mee blijft.

  • Bouw kennis en competenties uit
  • Trek eenvoudiger competenties aan
  • CreĆ«er een cultuur van levenslang leren
  • Bereid je organisatie voor op de toekomst
  • Innoveer sneller en met succes

Tijd om je strategie om te zetten
in succesvol competentiebeleid?

Onze Learning & Development Lead, Yves Kerwyn werkt nauw samen met je managementteam om competenties te identificeren, ontwikkelen en beheren.